Modus:
NL
 
 
 
 
 
 
 

Nieuwsbrief maart 2013_Vlaams Week Universal Design

Foto fotograaf Koen Broos 6Foto fotograaf Koen Broos 5

Nieuwsbrief maart 2013
22 t.e.m. 29 maart 2013 - Vlaamse Week Universal Design

 

Vlaamse Week UD

Vlaams minister van Gelijke Kansen Pascal Smet, Gelijke Kansen in Vlaanderen en Enter vzw organiseren van 22 tot en met 29 maart voor de tweede maal een 'Vlaamse Week voor Universal Design'. Dit om het belang van Universal Design of ‘ontwerpen voor iedereen’ te onderstrepen.

 

Universal Design streeft naar aantrekkelijke ontwerpen die voor iedereen toegankelijk en bruikbaar zijn. Concreet betekent dit dat bij aanvang van elk ontwerpproces één vraag centraal staat: ‘Hoe kan een gebouw, een publieke ruimte of een product, een grafische boodschap, een website … zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn voor een zo groot mogelijke diversiteit van gebruikers?’  Universal Design biedt een eigentijds en beloftevol antwoord op de maatschappelijke eisen omtrent toegankelijkheid.

 

Tijdens deze Vlaamse Week vinden tal van interessante activiteiten plaats die toegankelijkheid en Universal Design in de kijker zetten. Deze initiatieven komen tot stand in samenwerking met de Provinciale Steunpunten Toegankelijkheid, de Adviesbureaus Toegankelijkheid en Intro vzw.

 

Meer informatie op www.vlaamseweekUD.be

 

Programma

Inschrijving
Meer informatie over de activiteit en hoe je kan inschrijven, kan je terug vinden via bovenstaande links of via de algemene website www.vlaamseweekUD.be. Schrijf je snel in want het aantal plaatsen is beperkt!

 

Inschrijven voor het Vlaams Congres op maandag kan tot 18 maart.
Voor de andere activiteiten kan je inschrijven tot 22 maart.

Enter vzw - Belgiëplein 1 - 3510 Hasselt
Tel.: (011) 26 50 30 - Fax: (011)87 41 39
E-mail:
info@entervzw.be
 

Colofon
Deze gratis nieuwsbrief wordt uitgegeven door het Vlaams Expertisecentrum Toegankelijkheid, Enter vzw, in opdracht van Gelijke Kansen in Vlaanderen. Als uitgever doen we er alles aan om de correctheid van de aangeboden informatie te verzekeren. Komt u alsnog iets tegen dat niet correct is, mail dan naar info@entervzw.be. Bij voorbaat hartelijk dank!

De uitgever is niet verantwoordelijk voor oneigenlijk gebruik door derden.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, kan u zich via deze link uitschrijven: uitschrijven